....................................................................................................................................................

....................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................

Září 2009

Vstup:

11. září 2009 v 22:09 Site
Přesměrování:
KLIK! ano mé první stránky přes html..:) komentáře nebudou jako na blog.cz,ale budete je psát v shoutu..a Affs mám pod záhlavkem..to uvidíte..:)

Koani

Zkrocená hora- avatary 0.1

10. září 2009 v 9:48 Goodies
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Jakem..:)


Avatary 0.1

9. září 2009 v 18:58 Goodies
Trochu víc avatarů..:)

.. . .
.

♥Affs♥

6. září 2009 v 12:53 Site
Actresses
Actors
Music

Prince of Persia

6. září 2009 v 10:33 Movies
Popis a poster:
Film sleduje počínání mladého prince, oklamaného lstivým vezírem. Na jeho popud vrazí princ do přízračných přesýpacích hodin vzácnou relikvii Dýku času. Z hodin začíná unikat Písek času, který
ničí Království a přeměňuje obyvatele v ohyzdné nestvůry. Aby princ zastavil nedozírné následky svých činů a napravil tragický omyl, musí se spojit s půvabnou princeznou. Tím promaže soukolí osudu a velkolepé orientální dobrodružství může začít


Co by ste měli vědět:
Rok: 2010
Role: Princ Dastan
na DVD: Zatím nevyšlo..k nám do kin se dostane až 5.8. 2010..


Jake ve filmu: Hej jako ty vlasy..upa umírám..ještě že už je má ostříhaný..:D

Bratři

6. září 2009 v 10:27 Movies
Popis a poster:
Film Brothers, podle
příběhu dánského filmu Brødre z roku 2004, je bříběhem dvou bratrů. Jeden - americký voják (Tobey Maguire) zmizí kdesi v Afgánistánu a je považován za mrtvého. Jeho mladší bratr (Jake Gyllenhaal), který byl vždy brán za černou ovci rodiny se musí postarat o jeho ženu (Natalie Portman) a děti. Po čase k sobě najdou cestu
a zamilují se do sebe. Zvrat nastává ve chvíli, kdy se je bratr nalezen živý a vrací se z Afgánistánu domů
. Režisér Jim Sheridan se nám tímto remakem snaží přiblížit, jaký vliv může mít válka na lásku a na vztah mezi bratry.

Co by ste měli vědět:
Rok: 2009
Role: Tommy Cahill
na DVD: zatím to nemělo ani premieru v Americe, ta proběhne v prosinci tohoto roku..Kdy se dostane tento film k nám..netuším..:(

Jake ve filmu:


Jake- 4.9. 2009

5. září 2009 v 15:40 Media
Včerejší fotky Jakea...
Jake Gyllenhaal: Beauty Product Pick-Up

Jake a Reese- 30.8. 2009

5. září 2009 v 15:39 Media
Hele já jsem hrozně žárlivá..ale abych Vám to vysvětlila..mám ráda Reese jako herečku..,ale když ji vidim s Jakem tak bych se šla odstřelit..:D
Jake Gyllenhaal: Shalom Sesame!

Odvlečen

5. září 2009 v 15:20 Movies
Popis a poster:
Napínavý thriller o politice americké vlády týkající se tzv. "mimořádného vydávání podezřelých" - extraordinary rendition - globálního tajného systému přepravy, věznění a vyslýchání, který byl zřízený po útocích z 11. září 2001 a nepodléhá soudní kontrole.






Co by ste měli vědět:
Rok: 2007
Role: Douglas Freeman
na DVD: 05. 2008




Jake ve filmu:

Zodiac

5. září 2009 v 15:17 Movies
Popis a poster:
Sexuální sadista, kterého uspokojovalo, když mučil a zabíjel. Jeho prvními oběťmi byla dvojice mladistvých, které přepadl a zastřelil na místě, kde se scházívaly milenecké páry. Po vraždě poslal policii výsměšný dopis, v němž slíbil, že zabije znovu. Oficiálně má na svědomí šest obětí. Sám Zodiac jich uváděl třicet sedm. Celkový počet usmrcených však může dosahovat až k padesátce. Vrah nebyl nikdy dopaden. Autor knihy Robert Graysmith pracoval v redakci deníku San Francisco Chronicle, když přišel první dopis od maskovaného zabijáka. Nyní, po osmiletém výzkumu, Graysmith odhaluje stovky faktů, které doposud nebyly zveřejněny...úplná znění vrahových dopisů...a svou vlastní teorii ohledně Zodiakovy pravé totožnosti. Stále tam někde je.

Co by ste měli vědět:
Rok: 2005
Role: Robert Graysmith
na DVD: 21.11. 2007

Jake ve filmu:

Důkaz

5. září 2009 v 15:13 Movies
Popis a poster:
Dá se dokázat pravda? Dá se dokázat láska? Dá se dokázat genialita? Věci, které jsou nehmotné, se dají těžko dokázat - rozum, láska a víra.Důkaz Johna Maddena tyto věci zkouší dokázat. DŮKAZ je podmanivým příběhem o mladé ženě, kterou pronásleduje minulost jejího otce a stíny její vlastní budoucnosti. DŮKAZ odhaluje spojitost mezi genialitou a šílenstvím, křehkým přátelstvím mezi otci a dcerami a významem pravdy a rodiny. Catherine strávila roky péčí o svého brilantního, ale rozkolísaného otce, matematického génia. V podvečer svých 27. narozenin se musí tato mladá dáma poprat nejen s příjezdem své sestry Claire, se kterou si nemá již co říci, ale také s pozorností Hala, otcova bývalého studenta, který chce najít v otcových zápiscích důležitý základ pro další matematickou práci.

Měli by ste vědět:
Rok: 2005
Role:Hall Dopps
na DVD: 10.7. 2006
Jake ve filmu:

Mariňák

5. září 2009 v 15:05 Movies
Popis a poster:
Držitelé Oscara Jamie Foxx a Jake Gyllenhaal představují hlavní hrdiny tohoto kritikou oceňovaného příběhu mladých " mariňáků " z výbušného období války v zálivu. Sledujeme Swoffa od jeho pobytu ve výcvikovém táboře pro nováčky až do chvíle, kdy stojí se snajperskou puškou uprostřed pouště Blízkého východu tváří v tvář nesnesitelnému horku a iráckým zabijákům. Swoff a jeho parťáci vzcvičeni k zabíjení se ocitají uprostřed nelítostných podmínek, bojují ve válce, které nerozumějí, z důvodů, které nechápou.

Co by ste měli vědět:
Rok: 2005
Role: Tony Swofford
na DVD: 08. 2006

Jake ve filmu:

Zkrocená hora

5. září 2009 v 15:00 Movies
Popis a poster:
Příběh lásky a přátelství od oscarového režiséra Anga Leeho. Film vypráví milostný příběh dvou mladých mužů rančera a kovboje kteří se poznali v létě roku 1963 a stali se přáteli na celý život. Prožili mnoho radostí i tragédií, díky kterým poznali slabost a sílu lásky. Ennis Del Mar (Heath Ledger) a Jack Twist (Jake Gyllenhaal) se seznámí ve Wyomingu, kde pracují jako kovbojové na hoře Brokeback. Brzy se stávají nejlepšími přáteli. Na konci léta jejich práce končí a každý jde svou cestou. Ennis zůstává ve Wyomingu, kde se ožení s Almou Beers (Michelle Williams), která mu porodí dvě dcery. Rodina se protlouká životem s velkými těžkostmi. Jack odjíždí do Texasu, kde se zamiluje do královny rodea Lureen Newsome (Anne Hathaway). Vezmou se a brzy se jim narodí syn. Uběhnou čtyři roky, když Ennis dostane od Jacka zprávu, že se chystá navštívit Wyoming. Po Jackově příjezdu oba zjišťují, že uplynulá doba na síle jejich citu nic nezměnila. V následujících letech se oba snaží ze všech sil toto pouto udržet. Zjišťují, že nejdůležitější v jejich životech je síla přátelství, lásky a důvěry.

Měli by ste vědět:
Rok: 2005
Role: Jack Twist
na DVD: od 11.9. 2005
Jake ve filmu:

Říjnové nebe

5. září 2009 v 14:24 Movies
Popis a poster:
ŘÍJNOVÉ NEBE. Neuvěřitelný příběh, který se skutečně stal. Úžasný film, na který nikdy nezapomenete. Homer Hickam je mladý student s velkou fantazií, který touží objevit vzdálené světy. Jednoho dne zahlédne na obloze satelit a rozhodne se sestrojit si vlastní raketu. I přes nesouhlas rodičů zvládne téměř nemožné a splní si svůj velký sen. Na základě nevšedního pravdivého příběhu.


Co by ste měli vědět:
Rok: 1999
Role: Homer Hickam
na DVD: Již vyšlo






Jake ve filmu:

Den poté

5. září 2009 v 10:18 Movies
Popis a poster:
A kde budete vy? Nová doba ledová nastane během globální superbouře .... Co když začíná nová doba ledová? Taková otázka straší klimatologa Jacka Halla (Dennis Quaid), jehož výzkumy naznačují, že by globální oteplování mohlo spustit prudkou a katastrofální změnu zemského klimatu. Jeho průzkum ledovcového jádra v Antarktidě dokazuje, že k takové události došlo již před 10 000 lety. Proto teď varuje státní úředníky, že by stejná situace mohla nastat znovu, ale jeho varování přichází pozdě ... DEN POTÉ je výpravný příběh o přežití a hrdinství s neustálou akcí a výbornými vizuálními efekty ... Jde o obecný boj Člověka proti Přírodě. Odolnost a nakonec vítězství lidského ducha. (Producent Mark Gordon).

Co by ste měli vědět:
Rok: 2004
Role: Sam Hall
na DVD: 10. 2004

Jake ve filmu:

Hodná holka

5. září 2009 v 10:11 Movies
Popis a poster:
Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu
. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli
jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou.

Co by ste meli vědět:
Rok: 2002
Role: Holden Worther
na DVD: nevyšlo


Jake ve filmu:

Půlnoční míle

5. září 2009 v 9:27 Movies
Popis a poster:Mladík Joe Nast (Jake Gyllenhaal) uprostřed plánů na svatbu ztrácí to nejcenější - svou snoubenku a s ní všechny své plány a sny. Po její tragické smrti se přesto rozhodne stát se skvělým zetěm jejím rodičům - Benovi (Dustin Hoffman) a JoJo (Susan Sarandon) Flossovým, pro které zůstal po smrti jejich dcery "tím jediným na světě". Když ale náhle vstoupí do jeho života jiná žena (Ellen Pompeo), musí se nějak vypořádat se svým nechtěným citem i rolí, kterou si před tím zvolil...

Co by ste měli vědět:
Rok: 2002
Role: Joe Nast
na DVD: 13.3. 2004




Jake ve filmu:

Bubliňák

5. září 2009 v 9:20 Movies
Popis a poster: Bubliňák, bláznivá komedie od producenta filmu Austin Powers: Špión, který mě vojel vypráví podivuhodný příběh mladíka (Jake Gyllenhaal - October Sky), který přeskočil všechny zákazy a vydal se na nejzvláštnější dobrodružství, jaké jste kdy viděli. Cesta to byla podivná, protože ho na každém kroku provázela legrační igelitová bublina a také vševidoucí oko jeho úzkostně opatrné matky (Swoosie Kurtzová - Get Over It!). a přitom mohl být Jimmy Livigson (Gyllenhaal) ve svém igelitovém vězení tak ťastný - kdyby ovšem nepotkal dívku svých snů (Marley Shelton - Valentine, Sugar & Spice), která se nečekaně rozhodla vzít si v Niagara Falls poblázněného cynického rockera. A tomu se přece musí zabránit, i kdyby na to měla prasknout existence!
Co by ste měli vědět:
Rok: 2001
Role: Jimmy Livingstone
na DVD: od 21.10. 2002
Jake ve filmu:

Donnie Darko

4. září 2009 v 22:38 Movies
Popis a poster :
Někdo by si mohl myslet, že Donnie Darko je typický puberťák. Jenže Donnie je zklamaný kluk, trpící vizemi o obrovském králíkovi, který se ho snaží dostat pod svůj zničující vliv. Aby tomu zabránil, dopustí se činů, které ho přivedou až na psychoterapii. Přežije nesnáze středoškolského života i lásky a unikne bizarní smrti, která mu hrozí při pádu motoru z letadla. Donnie bojuje se svými démony, v přeneseném i skutečném slova smyslu, a prožívá příběhy, související s putováním v čase, s fundamentalistickými guru, osudem i machinacemi s vesmírem.
Co by ste měli vědět:
Rok: 2001
Role: Donnie Darko
na DVD: Již vyšlo,ale film stále není v češtině...

Jake ve filmu:

Filmografie

4. září 2009 v 22:35 Movies
2010- Prince of Persia
2009- Bratři
2007- Odvlečen, Zodiac
2005- Důkaz, Mariňák, Zkrocená hora
2004- Den poté
2003- Abby singer
2002- Hodná holka, Půlnoční míle
2001- Bubliňák, Highway,Donnie Drako, Krásní a úžasní
1999- Říjnové nebe
1993- Josh a S.A.M, Nebezbečná žena
1991- Dobrodruzi z velkoměsta